Vill du hyra en mysig åretrunt-stuga med närhet till det mesta? 

Vår nyrenoverade stuga i dalastil ligger i vackra Lerdal, ca 900 m från tågstationen, 250 m från båthamnen där du kan bada och 500 m upp till natursköna Dalen och skogen. Från uteplatserna i trädgården har du milsvid utsikt över Siljan, Långbryggan och kyrkan och de helt fantastiska solnedgångarna där ingen är den andra lik.

Stugas välutrustade köksdel har spis, ugn, micro, kaffebryggare, vattenkokare, kylskåp, frys mm.

I allrum/matrumsdelen på bottenvåningen finns matplats för 4 personer, braskamin, soffa/dagbädd (90-cm säng) och TV. Tillgång till internet finns. På det större sovloftet med lofttrappa finns tre bäddar – en dubbelsäng och en enkelsäng – samt ett litet skrivbord vid fönstret med utsikt över Siljan. Dessutom finns ytterligare ett loft med stege för den som törs och får klättra upp – för kanske stillsam läsning eller vila på madrassen.

Toalett och dusch finns. Husdjur är tillåtna.

Utanför dörren finns en liten brokvist under tak med kafégrupp för frukost eller kvällsdrink. I trädgården finns tillgång till uteplats med pergola, matgrupp och grill.

Priser 2022:

Per dygn: 950:-

Vecka, byte lördag: 5.500:-

Lakan och handdukar medtages. (Kan hyras för 150:-/person). Stugan städas av hyresgästen efter utflytt.

Fr o m oktober 2022 t o m januari 2023 är stugan uthyrd, men är du intresserad av hyra under vår eller sommar -23 är du välkommen att höra av dig till Kerstin på mail info@kerstinlandstromdesign.se