Vill du hyra en mysig åretrunt-stuga med närhet till det mesta? 

Vår fina gäststuga i dalastil ligger i vackra Lerdal, ca 900 m från tågstationen, 250 m från båthamnen där du kan bada och 500 m upp till natursköna Dalen och skogen. Från uteplatserna i trädgården har du milsvid utsikt över Siljan, Långbryggan och kyrkan och de helt fantastiska solnedgångarna där ingen är den andra lik.

Stugans välutrustade köksdel har spis, ugn, micro, kaffebryggare, vattenkokare, kylskåp, frys mm.

I allrum/matrumsdelen på bottenvåningen finns matplats för 4 personer, braskamin, soffa/dagbädd (90-cm säng) och TV. På det större sovloftet med lofttrappa finns tre bäddar – en dubbelsäng och en enkelsäng – samt ett litet skrivbord vid fönstret med utsikt över Siljan. Dessutom finns ytterligare ett loft med stege för den som törs och får klättra upp – för kanske stillsam läsning eller vila på madrassen.

Toalett och dusch finns. Husdjur är tillåtna.

Utanför dörren finns en liten brokvist under tak med en verandagrupp för frukost eller kvällsdrink. I trädgården finns tillgång till uteplats med pergola, matgrupp och grill.

Priser 2024:

Vecka 25 – 33:

Per dygn: 1.050:-

Vecka: 6.400:-

Övriga veckor:

Per dygn: 900:-

Vecka: 5.500:-

Lakan och handdukar medtages. Stugan städas av hyresgästen efter utflytt.

Redan bokade datum sommaren 2024 är:

14 – 16 juni

25 juni – 1 juli

3 –  19 juli

26 – 29 juli

(26 juli – 1 aug är det Classic car week och väldigt svårt att sova i gäststugan, rekommenderas inte för icke bilintresserade)

5 – 7 augusti

24 – 27 augusti

Är du intresserad av hyra är du välkommen att höra av dig till Kerstin på mail info@kerstinlandstromdesign.se